PELAWAT DIDAHULUKAN RAKAN DIUTAMAKAN

"BLOG SOTONG PERTAMA DI DUNIA" ....... "Selamat datang"....."Pusat maklumat yang membincangkan secara konsisten berkaitan sotong serta teknik pancingan sotong"---------“PAPARAN TERBAIK DENGAN MOZILLA......Thanks follower semua"

.

.

14 August 2013

Release Tension

Selamat datang untuk semua pelawat dan rakan-rakan blog sotonglaut. Macamne dengan raya korang sume... banyak dapat duit raya? Nak tengok aku buat show tak? Pada post kali ini... aku nak berkongsi dan berhibur bersama korang semua sambil-sambil korang dok berjalan raya ke rumah teman-teman. Dedulu aku buat satu show bersama seorang rakan aku yang korang memang biasa jumpa kat TV.. famous giler dia nih. Haa.. kasi gempak sikit. Sambil-sambil korang dok melantak kuih raye tu... sambil-sambil le korang layan video yang ada gambar aku kat dalam dia ni.. Aku cuma main drum jer.. kihkih. sesajer tumpang populariti kawan aku. 

Sebelum korang layan show aku ni... korang kena pause muzik latar, DALAADE 4 ADELINE dalam blog aku ni dulu. Korang cari je kat belah kanan korang... bawah sikit..., di atas segmen CARIAN TAJUK. Pastu baru korang boleh layan show aku ni dengan aman. Aku harap korang suka... aku pun nak jadi artis gak. Nak nyanyi tak pandai... aku tau memancing dengan main drum je... Ok... layannnz.



Amacam best tak aku main drum. Korang jangan marah... hari ni, hari raye lagi. Tak baik marah-marah. Sebetulnya... aku jumpa show tu dalam youtube. Sebelum tu... sorang mamber rapat aku .. hantar WhastApp lagu versi original. Tajuk die... "Aku Yang Dulu Bukanlah Yang Sekarang-Tegar".

Aku tak kenal sangat dengan penyanyi cilik ni... tapi lagu dia sedap. Ada sentimental value le katakan. Aku pun terus layan lagu ni... sambil buat rujukan lanjut di youtube... jumpa pulak versi spongebob ni.... Menarik juga.. Apalagi... aku terus buat entri untuk share dengan korang. Harap-harap korang terhibur.. jangan marah. Aku pun tension gak... nak pi mancing takleh... puasa sunat dok habis lagi. Harap korang bahagia... senyum le sikit. Selamat hari raya semua. Maaf Zahir Batin. Layannnz lagi. Bye..
Abe Din...

6 comments:

  1. Replies
    1. Saya baru tau lagu ni wujud dalam dunia. Saya selalu tertinggal bas.. kihkih

      Delete
  2. selamat hari raya.. mohon kemaafan seandainya terkasar kata/komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. MizzAiza: Jangan cakap camtu.. mizz tak salah apa2 dengan ambe.. moga MA terus success.

      Delete
  3. owh!!!!lagu tegar neh best...dari lirik lagu boleh tahu cerita hidup budak neh....selamat hari raya!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best... Selamat hari raya juga untuk anda.

      Delete

Blogger Pancing