PELAWAT DIDAHULUKAN RAKAN DIUTAMAKAN

"BLOG SOTONG PERTAMA DI DUNIA" ....... "Selamat datang"....."Pusat maklumat yang membincangkan secara konsisten berkaitan sotong serta teknik pancingan sotong"---------“PAPARAN TERBAIK DENGAN MOZILLA......Thanks follower semua"

.

.

07 June 2016

Berita Dari Sabah

Salam kunjungan untuk semua. Satu perkhabaran dari Ikhwan di Sabah. dengar kata seronok eging kat sana. Nampaknya Ikhwan dah makin mahir dengan aktiviti eging landbase. Zul kata sebab tiada saingan... kalau ada saingan mungkin Ikhwan tak boleh dapat banyak sotong.

Ikhwan yang sedang bercuti di rumah keluarganya di Sabah sempat mengirim beberapa gambar untuk dikongsi di dalam blog sotonglaut. Kami yang di Semenanjung ni dah tak sabar nak menge"test" kehebatan sotong Sabah. Zul akan jadi leader mengatur kompot ke Sabah. Apa pun... tahniah untuk Ikhwan. semoga terus success dengan landbase eging di Sabah.-Abe Din

Panorama cantik dan mendamaikan


Muka hensem macam ni... Zul kata kalau dia sotong, 
dia pun akan makan umpan Ikhwan. keh..keh


Mungkin satu keluarga...kesian mereka


Sedia untuk dibuat lauk

No comments:

Post a Comment

Blogger Pancing