PELAWAT DIDAHULUKAN RAKAN DIUTAMAKAN

"BLOG SOTONG PERTAMA DI DUNIA" ....... "Selamat datang"....."Pusat maklumat yang membincangkan secara konsisten berkaitan sotong serta teknik pancingan sotong"---------“PAPARAN TERBAIK DENGAN MOZILLA......Thanks follower semua"

.

.

03 June 2014

Trip Mencandat

As Salam untuk semua pengunjung sotonglaut. Semalam ambe berkunjung ke Kuala Terengganu di atas urusan kerja... di tengah perjalanan singgah kejap kat Marang nak cari keropok lekor untuk dibawa balik sebagai buah tangan. Lepas parking kereta seberang jalan terus nampak iklan kat bawah tu. Pakej Pesta Candat Sotong. Jika korang berminat... korang contact le nombor kat banner tu. Hehe... ambe dok kenal pun penganjur trip ni. Takde amik komisen pun... cuma ambe tolong promosi secara percuma. Niat ambe hanya satu untuk memperkenalkan eging sotong ini secara lebih meluas di seluruh Malaysia. Kalau ade trip macam ni... ambe meme sokong abih.

Apa lagi... ini le peluang untuk korang kenal apa itu mencandat sotong. Jangan lupa rebut peluang dan rakamkan memori indah korang semasa mencandat nanti. Kalau minat ... tunggu apa lagi telefon terus. Tanya diorang, jangan tanya ambe... ambe bukan penganjur. Selamat mencandat-Abe Din


No comments:

Post a Comment

Blogger Pancing