"BLOG SOTONG PERTAMA DI DUNIA" ....... "Selamat datang"....."Pusat maklumat yang membincangkan secara konsisten berkaitan sotong serta teknik pancingan sotong"---------“PAPARAN TERBAIK DENGAN MOZILLA......Thanks follower semua"

.

.

01 January 2015

Selamat Tinggal 2014

Salam kunjungan kepada semua pelawat. Akhir 2014 ini banyak suka-duka yang datang menjengah. Paling mengusik perasaan apabila rakyat di seluruh negara diuji dengan kehadiran musim banjir. Saudara-saudara kita terutamanya di Kelantan, Pahang, Perak dan kedah diharap sentiasa bersabar dengan ujian yang mendatang. Kepada semua penderma, sukarelawan, anggota keselamatan dan semua yang terlibat di dalam membantu mangsa banjir di seluruh negara... semoga anda semua diberkati oleh Allah Yang Maha Esa. Teruskan membantu dengan penuh keikhlasan.
Di kesempatan ini... sama-samalah kita berdoa agar negara kita yang tercinta ini selamat dari sebarang bencana dan kita dapat hidup aman, damai dan sentiasa diberi pertolongan oleh-Nya. Pada post kali ini juga Abe Din ingin menyusun sepuluh jari memohon maaf jika ada tulisan di blog sotonglaut ini yang menyentuh perasaan dan mengganggu emosi semua. Lupakan yang silam... kita buka lembaran baru 2015 dengan penuh keimanan dan berserah diri kepada yang Esa. Salam dari jauh-Abe Din.
  
Selamat tinggal 2014

No comments:

Post a Comment

PELAWAT DIDAHULUKAN RAKAN DIUTAMAKAN

Blogger Pancing