"BLOG SOTONG PERTAMA DI DUNIA" ....... "Selamat datang"....."Pusat maklumat yang membincangkan secara konsisten berkaitan sotong serta teknik pancingan sotong"---------“PAPARAN TERBAIK DENGAN MOZILLA......Thanks follower semua"

.

.

25 April 2017

Gathering PEN 2017

Salam kunjungan semua sahabat PEN dan sahabat maya sotonglaut. Paadakan perda 13 April 2017, beberapa orang warga PEN teleh mengadakan perjumpaan pertama bagi tahun 2107 di Pantai Sura berdekatan dengan UITM Dungun.

Perjumpaan disertai beberapa orang ahli PEN. Ada juga yang membawa bersama isteri dan anak-anak. Perjumpaan juga diadakan sempena lawatan Otai Eging Singapore, Apizz ke Terengganu.Antara ahli PEN yang berkesempatan hadir

Zaim sibuk memusing-musing ayam panggang

Sambil bertanya khabar, berkongsi pengalaman, ahli juga sempat melihat senjata-senjata baru dari seberang. Sempat juga cuba-cuba joran mahal kepunyaan Apiz. Ahli-ahli Dungun sempat mengumpulkan sumbangan bagi membina unjam pantai sebagai persediaan menyambut kedatangan sotong.

Sambil bercerita dan berkongsi pengalaman

Lapar...boleh makan ramai-ramai

Damai sunggu, sotong je takde

 Sesi Menge"test" Squidlaw

Beberapa siri perjumpaan dijangka akan diadakan lagi pada masa akan datang bagi tujuan pengembangan ilmu dan perkongsian pengalaman eging. Diharapkan semoga perjumpaan berikutnya akan disertai lebih ramai lagi ahli PEN-Abe Din

1 comment:

  1. ade ahli PEN hok pelik skali tu, set2 hokage tu wahahahaha

    ReplyDelete

PELAWAT DIDAHULUKAN RAKAN DIUTAMAKAN

Blogger Pancing